Apartmaji Beograd center - Apartmaji v Beogradu

Apartmaji Beograd, oddaja, nastanitvene zmogljivosti Nasi spletni apartmaji v Beogradu, oddaja, nastanitvene zmogljivosti vsebujejo cel seznam - apartmaji v Beogradu, oddaja, nastanitvene zmogljivosti, ki si jih lahko ogledati ali pa nas kar poklicite na tel: +381 64 42 999 44 ili +381 63 77 03 553

Nastanitvene zmogljivosti: 5 apartmajev, od 27 do 120 kvadratov
St. sob: od 1 do 4, po apartmaji
Opremljenost: kompletno opremljeni ter funkcionalni apartmaji
Lokacija: Apartmaji v Beogradu, center
Cene: od 39 do 99 eur na dan za cel apartma

Nasi apartmaji Beograd so pravi izbor za vas. Apartmaji Beograd, oddaja, nastanitvene zmogljivosti se nahajajo v samem centru Beograda. Siroka ponudba apartmajev, st. lezisc, poceni apartmaji, v odvisnosti od opremljenosti, vendar vedno kvalitetna in udobna namestitev. Apartmaji Beograd apartmaji v Beogradu so pripravljeni za vas. Apartmaji Beograd so odlicna resitev za vse obiskovalce mesta Beograd, katerim so potrebni apartmaji - oddajanje, namestitev ali pa stanovanje. Apartmaji v Beogradu za oddajo in nastanitev ustrezajo vsem standardom kadar govorimo o apartmajih ali stanovanjih, ki jih vzamete v najem v Beogradu, med ostalim tudi, ker je namestitev gostov v Beogradu nase poslanstvo ze leta. Vsi nasi apartmaji v Beogradu bodo zadovoljili ze tako zahtevne goste, v to smo prepricani. Apartmaji so komfortni, cisti, udobni ter prijetni za bivanje. Kadarkoli v letu vam je potrebna namestitev v Beogradu, mi smo Vam vedno na voljo. Potrebno je samo da nas kontaktirate na tel.+381 64 4299944 od 7 do 24 h, oddaja apartmajev v Beogradu. Pricakujejo vas tudi poslovni apartmaji, namestitev za poslovne ljudi. Nasi apartmaji imajo dvopostelja, vecposteljna in luksuzna lezisc. Cene pa so zelo sprejemljive. Nudimo vam tudi storitve kot so: prevoz, namestitev, kratkorocni najem apartmaja; apartmaji v Beogradu - oddaja, nastanitvene zmogljivosti, popolnoma opremljeni; weirless internet, kablovska TV, klima. Dodatno apartmaji v Beogradu: vkljuceno je luksuzno stanovanje, najem za dan, nastanitev za daljse obdobje; luksuzna stanovanja kot tudi privatni apartmaji - mozen je najem za za dve pa do sest oseb. Apartmaji v Beogradu "Stefanon" je ugodna resitev s svojo ponudbo: poceni kratkorocno oddajanje stanovanj, brez posrednika, brez dodatne provizije.

Apartmaji Beograd - O nas
Stefanon apartmaji Beograd, namestitvene zmogljivosti se nahajajo v samem srediscu mesta Beograd, natancneje na Vracaru ter v Starem mestu. Vsaka od lokacij ima dobro pozicijo in poleg tega omogoca moznost za kvaliteten dopust. Apartmaji Beograd vam omogocajo najem ze za 20 eur na osebo, za 39 eur pa lahko imate ze cel apartma v Beogradu, center, za odlicno namestitev. Za vec informacij si oglejte celotno ponudbo na spletni strani.